InleidingAls echt verbaasd hoe vroeger en tot de dag

InleidingAls onderdeel van het examen hebben we de opdracht gekregen om een profielwerkstuk te maken. Dit houdt in dat wij in twee taal een onderzoek moeten opzetten, uitvoeren en een verslag daarvan maken.

Wij hebben het vak geschiedenis gekozen en wij willen de ontwikkeling van racisme niet alleen op Curaçao maar in verschillende landen onderzoeken  tijdens bepaalde belangrijke gebeurtenissen in hun geschiedenis. Wij hebben dit thema gekozen omdat we het heel erg interessant vinden om te weten hoe door de gebeurtenissen van het geschiedenis, onze samenleving en manier van denken tot stand is gekomen.Racisme is een term die soms moeilijk te beschrijven is, omdat elk individu zijn eigen betekenis heeft voor dit term. Met dit onderzoek willen we ook erachter komen wat het woord racisme voor elk individu (jongeren) betekent, dit doen we met behulp van interviews . Racisme is namelijk ook een thema die dichtbij ons hart zit, wij vinden het erg jammer dat nog steeds in de hedendaagse samenleving er mensen zijn die anderen discrimineren, vooral als het gaat om het discrimineren van iemand op basis van hun godsdienst of cultuur.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

Iedereen heeft hun eigen opvattingen en manier van leven, en anderen moeten dat respecteren. Vroeger was er veel Racisme aanwezig, natuurlijk hebben we in ons geschiedenis les geleerd hoeveel doden en ellenden dit heeft veroorzaakt. Dit is ook een reden waardoor we het thema Racisme hebben gekozen, omdat het ons echt verbaasd hoe vroeger en tot de dag van vandaag mensen anderen niet respecteren.In totaal hebben we 6 hoofdstukken in ons profielwerkstuk, en bij elk breiden we uit en staan we stil op een bepaald onderwerp. Het volgorde van de hoofdstukken zitten in een chronologische volgorde zodat het makkelijker te verstaan is.Wij zijn heel erg enthousiast om meer over racisme en de ontwikkeling daarvan te onderzoeken en doen ons best om een goeie resultaat te bereiken.