Den år gammal betyder detta också att han väldigt

Den 11 juni 1997 föddes en liten bebis som fick namnet FransOscar Hugo Mårtensson. Han har under sina 20 år gjort mycket. Han har blandannat tagit körkort, tagit studenten och idag läser han på Lunds universitet.Han är min storebror och jag ärstolt över att kunna kalla honom detta. Min storebror har alltid varit en glad person på alla sättoch vis och i år fyller han 21 år. Detta betyder att han har upplevt mycket,både roliga och sorliga saker, men han har ändå ständigt varit positiv.

Men eftersomhan bara är 20 år gammal betyder detta också att han väldigt många år kvar tillnya upptäcker och jag är så glad att få vara en del av dem.Han är en av de personer som följt med mig hela mitt liv,från när jag var en skrikande bebis, till min första skoldag och nu mingymnasietid. Eftersom han alltid har funnits vid min sida har han även settalla sidor utav mig vilket bara har fört oss närmre.Frans är en av dem som förstår mig allra bäst, och han vet hur man uppmuntrarmig om jag känner mig nere någon dag och han vet vad han ska säga för att få mig att skratta. Han är enperson som betyder väldigt mycket för mig.Frans har under hela sitt liv ställt upp för alla för att hjälpa till, storasom små saker. Jag kommerihåg från några veckor sedan när jag satt och pluggade till mitt matteprov och hadeproblem med en speciell del.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

Jag var för envis för att fråga någon om hjälp menhan kom ändå in till mitt rum för att hjälpa till att plugga. När vi var klarahade det gått flera timmar vilket betyder att han hade offrat hela sin kväll föratt hjälpa mig, men han sa att det var värt det. Jag fick ett C på detmatteprovet, vilket kanske inte låter så högt, men jag kunde aldrig ha klaratdet utan Frans hjälp och när jag visade honom provet blev han så glad.Att lita på folk har jag lite svårt för, men med Frans så tvekar jag aldrig.Jag kan berätta allt för honom även om det handlar om stora eller små, bra ellerdåliga saker.

Jag känner mig bekväm med honom och jag vet att han alltid kommeratt vara där, genom vått och torrt. Vi har växt upp tillsammans och vi har mognat tillsammans. Jag kommer faktisktinte ihåg den senaste gången vi bråkade eftersom det var så längesedan. Detta är en härlig känsla som jag trormånga strävar efter, men jag vet att ifall vi skulle bråka skulle vi alltidförlåta varandra.

Jag vet att jag i alla fall skulle göra det eftersom jag intekan föreställa mig leva i en värld utan honom.Vi har gjort så mycket tillsammans och delat så många minnen. Alla resor och utflyktervi har gjort och alla bus vi har hittat på. Min familj brukar åka till Alicante varje sommar och bo i ett hussom pappa lånar från sin firma. Jag kommer ihåg många minnen från vårasemestrar i Alicante och från det huset. Men det är en av dem som specielltsticker ut. Och det var när vi alltid låg bredvid varandra och spelade på våra Nintendosunder kvällen. Vi hade köpt liknande Pokémon spel och Frans visade hur jagskulle göra.

Även om vi inte pratadeså mycket så var jag glad, det räckte med att han var där.Vi som är småsyskon ser väldigt mycket upp till våra stora syskon, speciellt i såung ålder. Vi tar efter vad de gör och vi härmar deras beteende och med dettalär vi oss mycket. Detta kan man tydligt sei en händelse som hände när jag var liten. Det var en dag för längesedansom vi behövde åka in på sjukhuset mitt i natten eftersom Frans hade svårt föratt andas.

Jag kommer inte ihåg så mycket från den händelse men jag kommer ihågatt jag inte förstod vad som hände och att jag var rädd. Men även om Frans hadeont och mådde dåligt så syntes det inte, han var modig vilket också fick migatt vara det. Jag litade påhonom och tänkte nog att det var bäst att göra som han gjorde eftersom hanvisste så mycket. Det visade sig bara vara lunginflammation och enkelt attbehandla med medicin, men detta får en verkligen att öppna sina ögon. Vitar våra familjer för givet och vi bara antar att allt och alla ska vara brahela tiden, men detta kan förändras väldigt fort och en familjemedlem kan tasifrån oss lika fort.

Det är då viktigt att spendera tid med dem och visa attman älskar dem. Att ha fåttväxa upp med ett syskon är jag väldigt tacksam över, men att fått växa upp medFrans som storebror är jag ännu mer tacksam över, för att en bättre storebrorkan man inte önska sig. Och jag kommer att spendera varje dag att visa det, ochgöra mitt allra bästa för att leva upp till att vara en lika bra syster tillhonom. Och jag uppmuntrar även er alla att göra samma sak och att spenderaså mycket tid som ni kan med era familjer, även om de kan gå på era nerveribland, men tänk bara på hur mycket det är värt det.